середа, 7 червня 2017 р.

ПРОЩАВАЙ, РІДНА ШКОЛО МОЯ...

     9 червня 2017 року відбулося хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 9-их класів НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія».
Випускний вечір – урочисте свято закінчення школи, подібний до першого балу, що відкриває дорогу в нове життя. На випускному вечорі кожен випускник бажає бути найкрасивіш
Всі випробування позаду, ДПА успішно складено, і сьогодні вони отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту. Хтось із них, вже обравши шлях здобуття професії, покине свою рідну гімназію. А для інших настає час відпочинку та літніх канікул.
   У цей святковий й трепетно-хвилюючий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від того, що починається новий етап юності. Випускники кружляли у прощальному вальсі, в якому поринули у спогади, мрії, сподівання, відчули радість, смуток та світлу печаль...
   Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки.
Дорогі випускники! Залишайтеся і надалі такими гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь.
Любіть життя, шануйте кожен день,
Робіть йому коштовні подарунки
З колосся золотого і з пісень,
З натхнення творчого, з окриленої думки.
Із дружби, що не губиться в роках,
З любові, що палає, наче ватра,
Тримайте майбуття в міцних руках.
У вас — безсмертя України, наше завтра!








Немає коментарів:

Дописати коментар